Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
z7z: WEB - базирани решения за малкия бизнес
вход

Фактуриране

За да ползвате услугата БЕЗПЛАТНО ФАКТУРИРАНЕ, трябва да сте влезли в профила си, ако нямате такъв ползвайте формата за регистрация.

За да влезете в профила си кликнете на бутона ВХОД, а за да се регистрирате кликнете на буона РЕГИСТРАЦИЯ от главното меню!

Обикновения акаунт предлага безплатно фактуриране и сваляне на всеки създаден документ (фактура, кредитно известие, дебитно изестие и проформа фактура), като на сървъра се пази само информацията за акаунта.
При попълнени данни на фирмата ви, можете да си ги свалите на JSON файл и всяка сесия (8часа) да си ги зареждате в нея за да не ги попъвате всеки път.

ВИП акаунта предлага всичко от обикновения акаунт с разликата, че създадените документите се пазят на сървъра и може да си ги свалите когато пожелаете, не попълвате всички данни всеки път, а се попълват автоматично, пазят се данни за клиенти и се добавят нови, създават се гаранционни карти, създават се документи за сервиз и сервизна история, генерират се шаблони за специфични документи (договори, кухи бланки и др.) и се картотекират по входящи номера и вид, генерират се бланки за предплата(капаро) и други. Освен това разполагате с вътрешна поща, която позволява да комуникирате с други ВИП акаунти за да предлагате оферти и предложения.

* Тези функционалности са от Складовата програма Склад-Ко. Ползвателите на Склад-Ко в България, могат да ползват ВИП акаунт с преференции!

За повече информация ползвате контактната форма и/или предоставените телефонни номера!