Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
ProDex: WEB - базирани решения за малкия и среден бизнес
вход
Забравена парола

Безплатно фактуриране

За да ползвате услугата БЕЗПЛАТНО ФАКТУРИРАНЕ, трябва да сте влезли в профила си, ако нямате такъв ползвайте формата за регистрация.

За да влезете в профила си кликнете на бутона ВХОД, а за да се регистрирате кликнете на буона РЕГИСТРАЦИЯ от главното меню!

Обикновения акаунт предлага безплатно фактуриране и сваляне на всеки издаден документ (фактура, кредитно известие, дебитно изестие и проформа фактура), като на сървъра се пази само информацията за акаунта.

ВИП акаунта предлага всичко от обикновения акаунт с разликата, че документите се пазят на сървъра и може да си ги свалите когато пожелаете, не попълвате всички данни всеки път, а се попълват автоматично - не се пазят данни за клиенти*. Освен това разполагате с вътрешна поща, която позволява да комуникирате с други ВИП акаунти за да предлагате оферти и предложения. От попълнената информация за дейността на фирмата, логото и другата информация ще се гененерират рекламни банери и ще се показват на нашите сайтове на случайния принцип.

* Данните за клиенти не се пазят на сървъра за да се запази фирмената тайна. (На двама мои приятели пострадаха бизнесите им заради кражба на клиенти - складовата програма, която ползваха пазеше цялата им информация на техен сървър и са продали клиентите им на други фирми!!!)