Този сайт използва "бисквитки" единствено за да се създаде сесия за ползването му!
С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки"!   Разбрах
ProDex: WEB - базирани решения за малкия и среден бизнес
вход
Забравена парола

ПроДекс - WEB-базиран складов софтуер

prodex2

ПроДекс е основен помощник в склада или магазина, силата му се състои в лесния интерфейс, бързината му на работа, ползването на свободни технологии, преносимостта на кода, мултиплатформеността и ниската цена.

prodex3

Загубеното време за обучаване на персонал бърка в джобовете на собственика и затова от съществена важност е лесния и интуитивен интерфейс. Нашите тестове показаха, че за да работиш нормално със софтуера е нужно обучение от около 10 минути.

prodex4

Бързодействието на софтуера е също важен аспект. ПроДекс е разработен върху основата на много пъргав и гъвкав фреймуорк собствено производство, който гарантира добра работа. Фреймуоркът използван в този продукт е писан на Обектно Ориентиран PHP и за идея е ползван фреймуорка на Иван Ванков

prodex5

Динамичността, асинхронните заявки и други ефекти са направени с помощта на библиотеката jQuery, за база данни е използвано MySQL, за визуализация е ползвано CSS3 и HTML5, за редактора на шаблони се ползва CKEditor а същината на продукта е написана на Обектно Ориентиран PHP.

prodex6

Другото преимущество на продукта е преносимостта на кода и мултиплатформената му същност, това помага лесно да вземете кода, който е отворен, да го преместите на друга машина с леки настройки и той да работи независимо каква е операционната система и компютъра(сървъра), достатъчно на него да има инсталиран WEB сървър, PHP, MySQL и WEB браузър.

Едно от най-значимите преимущества на ПроДекс е ниската цена и свободните лицензи. Закупеният софтуер можете да инсталирате на неограничен брой Ваши машини, чрез лиценза само на една фирма!